ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論文(学内発行物)
  2. 生活環境科学研究所研究報告
  3. 47

管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発 : 専門基礎科目と専門科目の教育目標の検討

https://doi.org/10.20641/00000030
https://doi.org/10.20641/00000030
6f0a5f02-c40f-486c-93d6-4a27d5b2b82e
名前 / ファイル ライセンス アクション
管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発.pdf 管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発.pdf (1.1 MB)
Copyright (c) 2017 by Miyagi Gakuin Women's University
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-01-06
資源タイプ
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.20641/00000030
ID登録タイプ JaLC
言語
言語 jpn
タイトル
タイトル 管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発 : 専門基礎科目と専門科目の教育目標の検討
言語 ja
タイトル
タイトル Development of cross-subject portfolios for promoting meal preparation competency in the registered dietitian training course : Examination of the educational goals in professional foundation subjects and specialized subjects
言語 en
著者 平本, 福子

× 平本, 福子

en Hiramoto, Fukuko

ja 平本, 福子

ja-Kana ヒラモト, フクコ


Search repository
佐々木, ルリ子

× 佐々木, ルリ子

en Sasaki, Ruriko

ja 佐々木, ルリ子

ja-Kana ササキ, ルリコ


Search repository
鎌田, 由香

× 鎌田, 由香

en Kamada, Yuka

ja 鎌田, 由香

ja-Kana カマダ, ユカ


Search repository
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11543681
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 13466534
書誌情報 生活環境科学研究所研究報告
Annual report of the Institute of Living and Environmental Sciences

巻 47, p. 37-51, 発行日 2015-03-20
公開者
出版者 宮城学院女子大学生活環境科学研究所
URL
識別子 http://www.mgu.ac.jp/main/educations/library/publication/seikatsu/no47/index.html
キーワード
主題 管理栄養士養成課程, 食事作成力, ポートフォリオ
registered dietitian' course, meal preparation competency, portfolio
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 08:51:41.833617
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3