WEKO3
アイテム
管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発 : 専門基礎科目と専門科目の教育目標の検討
https://doi.org/10.20641/00000030
https://doi.org/10.20641/000000306f0a5f02-c40f-486c-93d6-4a27d5b2b82e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Copyright (c) 2017 by Miyagi Gakuin Women's University
|
Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2017-01-06 | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | 10.20641/00000030 | |||||||||||||||||||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | 管理栄養士養成課程における食事作成力形成のための科目縦断ポートフォリオの開発 : 専門基礎科目と専門科目の教育目標の検討 | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Development of cross-subject portfolios for promoting meal preparation competency in the registered dietitian training course : Examination of the educational goals in professional foundation subjects and specialized subjects | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
平本, 福子
× 平本, 福子
× 佐々木, ルリ子
× 鎌田, 由香
|
|||||||||||||||||||||||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AA11543681 | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 13466534 | |||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
生活環境科学研究所研究報告 Annual report of the Institute of Living and Environmental Sciences 巻 47, p. 37-51, 発行日 2015-03-20 |
|||||||||||||||||||||||||||||
公開者 | ||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | 宮城学院女子大学生活環境科学研究所 | |||||||||||||||||||||||||||||
URL | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子 | http://www.mgu.ac.jp/main/educations/library/publication/seikatsu/no47/index.html | |||||||||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||||||||
主題 | 管理栄養士養成課程, 食事作成力, ポートフォリオ registered dietitian' course, meal preparation competency, portfolio |