WEKO3
アイテム
コロナ禍における管理栄養士養成課程の調理を伴う実習科目の現状と学生の食事作成力について
https://doi.org/10.20641/00000618
https://doi.org/10.20641/00000618b730b362-25f5-4a43-8ef9-82bb78f6145b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Copyright (c) 2022 by Miyagi Gakuin Women's University
|
Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-04-16 | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | 10.20641/00000618 | |||||||||||||||||||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | コロナ禍における管理栄養士養成課程の調理を伴う実習科目の現状と学生の食事作成力について | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | The current state of practical cooking curriculum in the registered dietitian training course and meal preparation competency of students amid the COVID–19 pandemic | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
鎌田, 由香
× 鎌田, 由香
× 佐々木, ルリ子
× 平本, 福子
|
|||||||||||||||||||||||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AA11543681 | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 13466534 | |||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
生活環境科学研究所研究報告 Annual report of the Institute of Living and Environmental Sciences 巻 54, p. 15-35, 発行日 2022-03-31 |
|||||||||||||||||||||||||||||
公開者 | ||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | 宮城学院女子大学生活環境科学研究所 | |||||||||||||||||||||||||||||
URL | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子 | https://www.mgu.ac.jp/research/library/publication/seikatsu/no54/ | |||||||||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||||||||
主題 | 管理栄養士養成課程, 食事作成力, コロナ禍 registered dietitian’ course, meal preparation competency, COVID–19 pandemic |